کلیه

وقتی میزان اسید در مایعات بدن زیاد باشد این وضعیت اسیدوسیس [اسیدوزیس، اسیدوز] نامیده می‌شود. اسیدوز زمانی بروز می‌کند که کلیه‌ها و ریه‌ها قادر نباشند تا pH بدن را در حالت متعادل نگه دارند. بسیاری از فرآیندهای جسمانی اسید تولید می‌کنند. ریه‌ها و کلیه‌ها معمولاً می‌توانند موارد جزئی عدم تعادل اسیدیته (pH) را جبران کنند، اما مشکلات مرتبط به این ارگان‌ها می‌تواند به انباشت شدید اسید در بدن منجر گردد.
اسیدیته برای مطالعۀ دقیق خون روی همین سطر کلیک کنید

" data-tipposition="tipleft" data-tipmaxwidth="230" data-tiptheme="tipthemesquarewhite" data-tipanimation="glow" data-tipanimationout="glow" data-tipdelayclose="200" data-tipeventout="mouseout" data-tipmouseleave="false">خون با تعیین pH آن اندازه‌گیری می‌شود. پایین بودن pH به معنی آن است که خون بیشتر اسیدی است، در حالی که بالاتر بودن pH به معنی قلیایی‌تر بودن خون است. pH خون باید در حدود 7.4 باشد. بر مبنای اعلام "انجمن آمریکایی شیمی بالینی" (AACC)، اسیدوز با pH 7.35 یا کمتر مشخص می‌گردد. الکالوسیس [الکالوزیس، الکالوز] با pH 7.45 یا بالاتر مشخص می‌شود. در حالی که به ظاهر جزئی می‌نماید این تفاوت‌ها در ارقام می‌تواند جدی باشد. اسیدوز می‌تواند به مشکلات متعددی در سلامت منجر شود و حتی قادر است کشنده باشد.

 


مجله سلامت ph ,اسیدوز ,می‌شود ,خون ,اسید ,می‌تواند ,ph 7 ,بودن ph ,با ph ,می‌تواند به ,ph بدنمنبع

خواص و فواید شیره انگور

هفت نشانه غیر معمول ناشی از فقر آهن

خواص باورنکردنی آلبالو

ویتامین C چیست و چه خاصیتی برای بدن دارد؟

خواص عناب | 25 خاصیت عناب خشک و تازه برای سلامتی و طریقه مصرف آن

برای مقابله با آلودگی هوا چه بخوریم؟

خواص سبزیجات مختلف ۱۰ سبزی پر مصرف

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله گل پلاس حراج تابستانه kamputer اخبار بورس جهان فرید کوشکی زاده قلب شکسته قیمت خرید اینترنتی پوستر دیواری قیمت لاستیک پیرلی مجله سلامت شرکت خرید و فروش فلزیاب 09102191330